RESTAURANTS

    קוקוריקו – שף רן שמואלי

    KUKURIKU בשרונה מרקט, מיזם אוכל הרחוב החדש מבית השף רן שמואלי, המציע תפריט המתבסס על עופות שלמים, נקיים מעצמות, העוברים צלייה בשיטת Fire Wall ייחודית. לעופות המוכנים בשיטת צליה זו, המקנה להם עסיסיות וטעמי גריל, משודכים סלטים רעננים, רטבים בהכנה במקום ותוספות המבוססים כולם על תוצרת ירקות עונתיים. הללו מוגשים בלחם פרנה פריך או בצלחת- בטייק אווי או בישיבה במקום (בעתיד הקרוב אף יושק שירות משלוחים) ובתמחור נגיש.

    נתחי העוף הנמכרים במקום הינם מבשר עוף טרי בלבד, ללא אנטיביוטיקה ותוספים, ומוגשים נקיים מעצמות. סוד עסיסיותם של העופות טמון בתהליך הכנתם הכולל השרייה ארוכה ולאחריה צלייה בתנור רוטיסרי רחב ידיים היוצר אפקט של צליה שזכה לשם Fire Wall. לצד העופות ניתן לבחור מבין מבחר עשיר של סלטים כדוגמת סלט טאבולה ועדשים, חצילים בסלסה, עגבניות ונענע פיקנטי וירקות צלויים כמו כרוב, דלעת וקישוא ענק וכן ממרחים ורטבים שמכינים מידי יום, הממשיכים את קו ה- farm to table של קלארו וקייטרינג שמואלי.

    "קוקוריקו" ממוקם בכניסה המזרחית של שרונה מרקט ומשתרע על כ- 60 מ"ר. בלב החלל מוצבים שני תנורי רוטסרי גבוהים ומרשימים ובמרכזו- כיאה לדוכן אוכל רחוב- מטבח פתוח לעיני הקהל המשופע קערות אמייל מלאות בירקות ורטבים. הישיבה ב"קוקוריקו" נחלקת לישיבה בפנים סביב כסאות בר גבוהים ובחוץ- שם גם קיימת עמדת הזמנה נפרדת, המאפשרת טייק אווי מהיר לישיבה על הדשא.