RESTAURANTS

    TRIGER & BAR

    שגיא טריגר ושמעון בר, הבעלים של קייטרינג צ'ה גריל, הגשימו חלום ופתחו את הקצבייה – מעדנייה Triger & Bar. בקצבייה ניתן למצוא מבחר סוגי בשר מקומי מרמת הגולן כגון אנטריקוט, טיבון, פריים ריב ובנוסף מבחר נקניקים משובחים, המבורגרים, עוף ונקניקיות באיכות מעולה. במעדנייה ניתן לקנות פסטות, שמני זית ורטבים מיובאים מאירופה ורטבים לבשר כגון צ'ימיצ'ורי, פברה וצ'אטני, מעשה ידיהם של שמעון ושגיא. אפשר להזמין את כל הבשרים ישירות הביתה (באיזור המרכז). במקום גם אפשר לאכול תבשיל אסאדו חם ברוטב ציר בקר שמוגש בתוך לחמנייה מאודה, סנדוויצ'ים ורצועות בשר מטובלות לצד תפוחי אדמה.

     קצביית Triger & Bar  משתלבת באופן מושלם עם מבחר האוכל המשובח שמוצע בשרונה מרקט ובזכות היחס החם, מומחיות וידע של הבעלים בבשר וצלייה, היא מציעה חוויה בלתי נשכחת ללקוחותיה שתמיד חוזרים לעוד!

    קצביית Triger & Bar בשרונה מרקט החלה למכור בשר עם תו "חי בריא", ובכך מצטרפת לשורה של אטליזים ומסעדות מובילים בישראל שבוחרים לצאת מהעמימות ולספק לצרכנים שלהם שקיפות ובטחון לגבי מקור המזון שלהם ואופן הפקתו. 

    "חי בריא" הוא תו למוצרי מזון מן החי המספק לצרכני המזון, לראשונה בישראל, מידע לגבי מקור המזון ואופן הפקתו ומבטיח להם מזון מקומי, בריא יותר, שהופק באופן אחראי כלפי בעלי החיים, הסביבה ובני האדם - ערכים הנתפסים היום כחשובים על ידי פלח שוק הולך וגדל בארץ ובעולם.

    תו "חי בריא" מבטיח לצרכנים כי מקור המזון במשקים שעמדו בנהלי "חי בריא" - תקנים וולונטריים המתבססים על סטנדרטים בין לאומיים ומתמקדים בקידום בריאות הציבור ורווחת בעלי החיים.

    המוצרים הנושאים את תו "חי בריא" מבטיחים לצרכן מזון איכותי ובריא יותר, ושקיפות וביטחון לגבי מקור המזון ואופן הפקתו, מהמשק ועד לצלחת.

    מוצרי הבשר בעלי תו "חי בריא":

    *אינם כוללים אנטיביוטיקה מניעתית  וזרזי גדילה אנטיביוטיים.

    *נהנים מתזונה איכותית.

    *גדלים בתנאים מיטביים המתחשבים בנוחותם, רווחתם ובריאותם.

    *מלווים בפיקוח קפדני ומקצועי ע"י חברת פיקוח בלתי תלויה, מהמשק ועד נקודת המכירה.

    *מקדמים מוצר ישראלי איכותי התורם לחיזוק ופיתוח משקים עצמאיים בדרום ובצפון המדינה.