ג'ונאם - הפרשנות העכשווית שלנו למנה המסורתית "לחמנג'ון" מהמטבח התורכי:
בצק דק בעבודת יד עם שלל תוספות טריות.
המנה מוגשת עם סלט חי וטרי מעל ונסגרת עם רטבי הבית הסודיים שלנו.
פירוש המילה ג'ונאם הוא בשלל שפות: "נשמה שלי", "יקיר ליבי", "חיים שלי" - כשהבולטות ביניהן הן השפות תורכית ופרסית.
אנחנו - צוות ג'ונאם - הצלחנו ליצור "אוכל רחוב" חדש ומקורי.
מנה מנחמת, משביעה ומפנקת, במחיר שפוי לכל כיס, עם דגש על טיב וטריות חומרי הגלם תוך כדי התמקדות בסופר פוד מזין ובריא! הגענו למסקנה חדה וברורה שסטריט פוד ממש לא חייב להיות ג'אנק פוד!
הג'ונאם מורכב אך ורק מחומרים טבעיים, חומרי גלם מתנובת ישראל.
מקור המנה הוא מן המטבח התורכי - חלבי (סורי) והטעמים שלנו נשענים על המטבח הבלקאני: תורכיה, יוון, בולגריה...
המנה נבראה ב"מוחו הקודח" של ירון ששאב השראה מבית אימא ומנוף ילדותו.
שותפות לתהליך היצירה הן מיכל וחן: מיכל - בת זוגו של ירון שמלווים אחד את השנייה בזוגיות ובעסקים. חן - במרוצת השנים הכירו השניים בחורה צעירה שהחלה את דרכה כמלצרית והתמקצעה והתאהבה בתחום ובמיכל וירון :)
כיום ג'ונאם מתפקד כתא משפחתי אוהב מצוייד בארסנל מצטבר של מעל ארבעים שנה של ידע ומקצועיות בענף המסעדנות.
קצת על בצק הג'ונאם: נאפה בטאבון אבן, ללא חומרים משמרים, שבעים גרם בצק (!!!), שזה 30% פחות מהפיתה הסטנדרטית. על גביי הג'ונאם מבחר נרחב של תוספות טריות: בשר, עוף, צמחוני וטבעוני !!! הג'ונאם נכנס לתנור לחום של 350 מעלות, יוצא חם וקריספי ומוגש עם סלט מטורף מעל ורטבים מטריפי חושים. המנה מוגשת חצוייה לשניים - מקפלים, אוכלים ומיג'דנמים. חוץ מהג'ונאם אפשר תמיד למצוא אצלנו מנות נלוות של מרקים ותבשילים חמים...
החוויה של האורחים שלנו מתחילה כבר בכניסה למרקט עם צלצולי פעמונים ואוירה חיובית ושמחה.
האני מאמין שלנו :)
*** ואהבת לרעך כמוך ***
אנחנו מתחייבים לחוויית שירות אחרת, ייחודית ומעניינת
אנחנו מתחייבים לביס מ-ו-ש-ל-ם