בר אוכל ומסעדות

    מרינדו הבשר מהגולן

    הבשר המשובח מרמת הגולן
    רועי תבור ואיתמר קנדליק מגדלים טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן מאז שנת 2003. בתחילה שיווקו השניים את עיקר התוצרת שלהם למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג, אולם עם עליית הביקוש לבשר טרי איכותי הם החלו בשיווק ללקוחות פרטיים דרך שירות משלוחים ושורה של חנויות, מסעדות ומעדניות בתל אביב, רמת השרון ועין גב. תחת המותג מרינדו מיוצרים, מלבד בשר, גם יינות מכרם בנמצא באזור תל פארס, וכן שמן זית איכותי. מלבד התוצרת הפרטית ניתן למצוא בחנויות הרשת מוצרים נלווים לבשר כגון מרינדות, רטבים תבלינים ובירות.
    לצפייה בתפריט המסעדה