פלורה, השיכר העדין של "איש הפסיפלורה", מופק מפירות פסיפלורה, הגדלים במשק פישביין שבמושב עין עירון. במשק, שהוקם בשנת 1973, מגדלים פסיפלורה כבר למעלה מעשר שנים. הפרי משווק בחלקו לשווקי ישראל ובחלקו נסחט לייצור שיכר הפסיפלורה.
השיכר הינו משקה קינוח עדין ורענן בעל ריח וטעם עשירים של פסיפלורה טרייה ו- 12% אלכוהול.
תהליך הייצור שפותח על ידי שי פישביין (איש הפסיפלורה) במשך שלוש שנים כולל שלבי מיצוי וסינון אשר שומרים על סגולותיה הבריאותיות של הפסיפלורה, ריחה המשכר וטעמה העשיר.
המשקה זוכה לתגובות מדהימות כאשר מוגש צונן כקינוח ארוחה או כמשקה פתיחה באירוע.
pafrman@gmail.com
052-7543000