מגזין שוק / גליון 05

מרק פירות כתומים, סורבה פסיפלורה וקוקוס ועוגיית חמאה

מתכון / ירון קסטנבוים

 

חומרים (ל-4 סועדים)

 

1 מנגו בשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

חצי אננס בשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

3 תוכן של פסיפלורה

1 אפרסמון, חתוך לקוביות ללא גרעינים

מיץ מ-3 קלמנטינות

מיץ מחצי לימון

1 מקל קינמון

1 כוכב אניס

4 כדורים מכל סוג סורבה פסיפלורה וקוקוס

4 עוגיות חמאה, או דנטל או תחרה

 

 

אופן ההכנה והגשה

 

מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב ומעבירים למקרר לשעה.

יוצקים ממרק הפירות למרכזי קערות, מסדרים כדור סורבה מכל טעם בכל קערה, מוסיפים עוגיה ומגישים.

SHOOK MAGAZINE

מגזין שוק / גליון 05 / חורף 2016