מגזין שוק / גליון 05

קיפודי שוקולד

מתכון / ירון קסטנבוים

 

חומרים (ל-4 סועדים)

 

8 כוסות קורנפלקס

200 גרם חמאה

200 גרם שוקולד מריר 60%

2 כפות Nesquik של נסטלה

10 טיפות תמצית וניל

 

 

אופן ההכנה והגשה

 

ממיסים שוקולד וחמאה בקערת נירוסטה מעל סיר עם מים רותחים. מוסיפים נסקוויק ותמצית וניל. בוחשים היטב כדי שהסוכר שבנסקוויק יימס. מקררים לטמפרטורת חדר (לא לשים במקרר). מערבבים בעדינות עם הקורנפלקס. ממלאים מנג'טים מנייר גודל 4 (סך הכל כ-45 קיפודים) ומעבירים למקפיא. מגישים מהמקפיא.

 

SHOOK MAGAZINE

מגזין שוק / גליון 05 / חורף 2016