מגזין שוק / גליון 06

בוטיק הבשר

‭ ‬מאת‭ ‬רני‭ ‬זהר

מבט בוויטרינה של Triger & Bar, מעדניה חדשה בשרונה מרקט, יגרום לכם לרייר מול כל טוב הבשר והנקניקים. אפשר להזמין על המשקל ולקחת הביתה ומומלץ לא לדחות סיפוקים ולאכול מיד מהסנדוויצ'ים האלוהיים, אנטריקוט על הפלנצ'ה או לחמניית באן מאודה עם תבשיל אסאדו. אחחח כמה זה טעים

 

חג החירות הבא עלינו לטובה עם מספר ארוחות משפחתיות בלתי מבוטל ולאחריו יום העצמאות, חג המנגל הלאומי, שבו כל המדינה על האש, מצריכים הצטיידות בנתחי בשר מובחרים. ברשתות השיווק יציעו לכם בשרים כאלה ואחרים, אבל אין כמו המגע האישי עם קצב שיידע לפרק, לטפל ולבסוף לתת לכם את הנתח האיכותי הרצוי ועל הדרך לנדב טיפים. אך לא רק בחגי ישראל, קרניבורים המחפשים בשר איכותי בכל ימות השנה ישמחו בוודאי לגלות את Triger & Bar - קצביית בוטיק חדשה שנפתחה לאחרונה בשרונה מרקט. מדובר בחנות שנמצאת על הגבול שבין מעדניה לבית מרקחת, עם ידע מקצועי ומקצועני ברזי הנתחים וערך מוסף של מבחר מוצרים נלווים לבשר.

החלום לפתוח קצביה נולד אצל שמעון בר ושגיא טריגר לפני שנים רבות. שני החברים הם הבעלים של קייטרינג "צ'ה גריל", קייטרינג הפועל כבר 17 שנה בעיקר בתחום אירועי בוטיק. "מתחילת הדרך, בחירת נתחי הבשר והטיפול בהם היו עבורנו אחד הנושאים החשובים בסדר היום בעבודה", מספר טריגר. "כבר אז שאפנו להביא את המוצרים הטובים ביותר לקהל הלקוחות שלנו".

לאחר שנים של התמקצעות ומומחיות ב"אירועי בשר" מוצלחים ברחבי הארץ ובחו"ל, גם במקומות מטורפים ואקזוטיים, החליטו החברים לפתוח את Triger & Bar, מקום למכירת בשרים עם טעמים בלתי נשכחים. שרונה מרקט היתה הבחירה הראשונה שלהם, או כפי שמסביר טריגר: "הלוק של המרקט, הייחודיות שלו, הנראות שלו וכל מכלול האיכויות שבאות לידי ביטוי בכל דוכן ודוכן, לא הותירו ספק והתלבטויות מיותרות".

 

גם טעים וגם מוסרי

מגוון הבשרים בקצביית הבוטיק הוא מדהים עם בשר משובח מקומי מרמת הגולן, אנטריקוט, טי-בון עגל, פריים ריב, ניו יורק סטייק, סינטה, פילה בקר, קבב, המבורגרים, עוף, כרעיים, שוקיים (עם עור ובלי), חזה עוף, שניצל פרוס, עוף שלם, פרגיות, נקניקיות באיכות מעולה ועוד ועוד. הבשרים מתהדרים בתעודת "חי בריא", תו איכות שמצביע על צריכה בריאה ומוסרית של המזון מן החי, שקיפות וביטחון לגבי מקור המזון ואופן הפקתו, פיקוח ומעקב אחרי המוצר בזמן גידולו במשק ועד שמוגש בצלחת.

הערך של Triger & Bar הוא לא רק בבשר אלא גם במה שמסביב. הקצביה-מעדניה המשודרגת מציעה בנוסף מגוון מוצרים משלימים: נקניקים משובחים, פסטות איכותיות, רטבים לבשר כגון צ'ימיצ'ורי, פברה וצ'אטני, מעשה ידיהם של שמעון ושגיא, מבחר ממרחים, יינות בוטיק ויינות יומיומיים, שמנים למיניהם, בוצ'רים מעץ אפריקאי, גחלים לגריל ועוד, והכל ברמת מחירים סבירה.

מבט בוויטרינה יגרום לכם לרייר מול כל טוב הבשרים והנקניקים. אפשר לבחור במקום ולקנות על המשקל או להתקשר ולהזמין הביתה. זאת ועוד, למעדניה מספר מנות שמוגשות במקום כמו לחמניות באן מאודות עם תבשיל אסאדו, רצועות בשר עשויות על פי בחירה אישית וסנדוויצ'ים עם נקניקים מובחרים. אוהבי העוף בגריל יחגגו עם העופות שצולים כאן על מתקן מסתובב ושאפשר לאכול אותם בישיבה לצד הדוכן עם תוספת ראויה של תפוחי אדמה.

לא יכולתי לעזוב את המקום לפני ששגיא הזמין אותי להצטנן בסיידר תפוחים אלכוהולי ופינק עם אנטריקוט על הפלנצ'ה שנחתך לרצועות גסות בתיבול מינימלי של מלח גס ופלפל שחור גרוס, ולצידו רוטב צ'ימצ'ורי מעשה ידיו. החוויה היתה לא פחות ממושלמת, טעם האנטריקוט הסופר-עסיסי היה על גבול האלוהי ולא הפסקתי למלמל, "אחחח כמה טעים". טריגר חייך וענה: "אמנם קשה לנו להיפרד מהבשרים שלנו, אבל אנחנו נהנים כשהלקוחות שלנו מרוצים!".

אז אם מתחשק גם לכם ליהנות מבשר משובח לארוחת חג, שישי או שבת בצהריים, או סתם להתפנק באמצע השבוע, Triger & Bar זה המקום בשבילכם, עם יחס מקצועי וחם, ניקיון וסדר ואיכות בשרים טרייה ומצוינת. אפשר להזמין את כל סוגי הבשר ישירות הביתה.

SHOOK MAGAZINE

מגזין שוק / גליון 06 / קיץ 2017