sarona market
מתכון

סלט ירוקים, פיצוחים וסלק חי

מתכון: חן דרזי, "מנצ'ס" | 6 סועדים | רמה קלה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram

מצרכים:

צרור פטרוזיליה – השוקה
צרור כוסברה
2 גבעולי סלרי
2/1 כוס נענע
10 עלי בזיליקום
2 סלקים קטנים וטריים
4/1 כוס גרעיני חמניה – מנצ'ס
4/1 כוס גרעיני דלעת
4/1 כוס קשיו
4/1 כוס אגוזי מלך
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמן זית – אנשי הזית

הוראות הכנה:

1. קוצצים דק פטרוזיליה, כוסברה, סלרי, נענע ובזיליקום. קולפים סלקים וחותכים לקוביות קטנות. קולים פיצוחים בשני סבבים: על מחבת יבשה קולים גרעיני דלעת וחמניה כ-2 דקות, עד שהם מעט מזהיבים. מעבירים לצלוחית.

2. באותה מחבת קולים אגוזי מלך וקשיו. מערבבים מדי פעם. כשהאגוזים מזהיבים וכמעט מוכנים ממליחים ב-4/1 כפית מלח, מערבבים ומעבירים לצלוחית. מצננים את הפיצוחים הקלויים ומוסיפים לקערת הסלט. מעבירים את כל המרכיבים לקערת הגשה. לפני ההגשה מתבלים את הסלט במיץ לימון, שמן זית ומלח

מתכון להורדה

כתבות מעניינות
חזור

הזמנה מרוכזת משרונה מרקט

מסעדות

מסעדות

חנויות

חנויות

שרונה מרקט לוגו