בואו לבקר אותנו

מסעדות

לראשונה בישראל, צ’יינה טאון צבעוני ותוסס פה בתל-אביב עם דוכנים של מיטב השפים והמסעדות האסייתיות
שוק צבעוני מלא טעמים וריחות מהמזרח – סין, יפן, תאילנד, קוריאה, ויאטנם, הודו ועוד

אלוהה

אכילה בקערה היא עונג צרוף, והיא הרבה יותר מפוקה בהוואי. הקערות שלנו מגישות חגיגה של טעמים, מרקמים, שיטות צלייה, דגים, בשר וירקות – מחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר בנמצא.

בורקס הבולגרי

בורקס עבודת יד המיוצר במתכון משפחתי שעבר מדורות קודמים, כיום דור שלישי לייצור הבורקס. סניף רביעי לרשת בורקס הבולגרי וזהו הסניף הראשון במרכז.

ג׳ונאם

נשמה שלי-אוכל ביתי אמיתי. תבשילים אותנטיים בעבודת יד מחומרי גלם טריים ועונתיים. אוכל פשוט ומנחם.

הקוסם

אנו מגישים אוכל מזרח תיכוני משכנינו המקיפים אותנו, על פי השקפתנו והשראתנו כפי שאוכל רחוב אמור להיות. רחש הרחוב, ריח הים וקולות האנשים – כל אלה הם חלק בלתי נפרד מחווית הביס, ההיסטוריה ומהכאן ועכשיו.

ווק טו ווק

Wok to Walk התחילה בשנת 2004 באמסטרדם לאחר טיול ברחבי אסיה. פתחנו מסעדה פצפונת כי רצינו שיהיה לנו כיף בעבודה ורצינו לבשל את סוג האוכל שאנו היינו רוצים לאכול בשגרת חיינו הסוערת: מהיר, טרי, טעים וכשר!

חומוס אליהו

חומוס טרי וחם נטחן במקום תוספות חמות וטעימות לבחירה. טחינה טריה היישר מברז טחינה.

טנדור

טנדור הוא תנור עתיק הבנוי מאבני חימר ואבני שמוט. הטנדור קיים כבר 5000 שנה אב כל התנורים! מבנה הטנדור יוצר סביבת חום אחידה וגבוהה במיוחד, המאפשרת צלייה מדויקת של בשרים וירקות בשיטה ייחודית.

מיקסי

בר סלטים בהרכבה אישית

מקסיקנה

רשת מקסיקנה מביאה לכם את השוק המקסיקני במיטבו. התמקדות על חומרי גלם טריים ופשוטים המייחדים את המטבח המקסיקני והטקס מקס. צ'יפוטלה, חלפניו ומגוון צ'ילס נוספים יעקצצו את החייך, בוריטוס, קסדייס וטאקוס מהממים מקמח תירס ללא גלוטן.

פיאצה גרנדה

פיאצה גרנדה היא מסעדה איטלקית כשרה. למסעדה יש רחבה גדולה בחוץ עם אוירה של המסעדות השמחות והצבעוניות של רחובות וכיכרות איטליה. במסעדה תמצאו מגוון מנות איטלקיות אותנטיות ומודרניות מהמטבח האיטלקי.

פיתה בסטה

פיתה בסטה מביאה עמה את הקולינאריה הישראלית במיטבה – אוכל פשוט, עממי ומדויק בתוך פיתה. התפריט של פיתה בסטה עשיר ומגוון: מנות בשריות כמו כבדי עוף עסיסיים, אסאדו מפורק שבושל במשך שעות, נקניקיות מרגז עם ביצת עין, STEAK AND EGGS אמיתי וכן מנות צמחוניות כמו בוריקה של פעם ותסביח (סביח מיוחד).

רוטיסרי

לאוהבי העוף… לפני 3 שנים לקחנו את זיכרונות הילדות מפעם והפכנו אותם למנות מעודכנות ועכשוויות, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים, ירקות טריים והרבה אהבה. כך הקמנו את רוטיסרי צ'יקן קלאב.

רחל בשדרה

סנדוויצים טעימים מאוד

שפכטל

את כריכי הבשר יוצאי הדופן והקיצוניים ב׳שפכטל׳, של השפית רחל בן אלול בשרונה מרקט, לא רק שאי אפשר לשכוח – בעיקר מפתחים אליהם קרייב שרוצים לחזור אליו. הלחם המיוחד שיצרה בן אלול, ומזכיר במעט ג׳בטה ופוקאצ׳ה, נאפה על אבני חצץ.