sarona market
לוגו של מסעדת שפכטל

שפכטל

את כריכי הבשר יוצאי הדופן והקיצוניים ב׳שפכטל׳, של השפית רחל בן אלול בשרונה מרקט, לא רק שאי אפשר לשכוח – בעיקר מפתחים אליהם קרייב שרוצים לחזור אליו. הלחם המיוחד שיצרה בן אלול, ומזכיר במעט ג׳בטה ופוקאצ׳ה, נאפה על אבני חצץ. לצד הטאבון במקום מכינה רחל ערמות של בשר בשילובים שונים כמו: בשר בקר מפורק עם ערימה של בצל מקורמל ועגבנייה עם טחינה הר ברכה, פסטו כוסברה, חציל בעריסה וחומץ תפוחים, חריף, קורנישון, פפריקה מעושנת ואיולי שום. הכל נכנס לתוך לחם החצץ. היא קוראת לזה ״סנדוויץ׳״, אבל הכריך יוצא בין היתר עם מזלג כך שאפשר לאכול גם את הפנים שלו כמו מתוך קערה. המקום כשר.

נגישות המסעדה: