בואו לבקר אותנו

מסעדות

לראשונה בישראל, צ’יינה טאון צבעוני ותוסס פה בתל-אביב עם דוכנים של מיטב השפים והמסעדות האסייתיות
שוק צבעוני מלא טעמים וריחות מהמזרח – סין, יפן, תאילנד, קוריאה, ויאטנם, הודו ועוד

אהרוני’ס

אהרוני׳ס מגיעים לשרונה מרקט עם כל מה שטוב בעוף. תפריט שלם שכולו מנות עוף מטריפות: פרייד צ׳יקן פריך, צ׳יקן בורגר, פופקורן עוף, סלט עוף ועוד

אוטלו

בית של גלידה מתוצרת עצמית ושוקולד בעבודת יד. הרשת שהוקמה ב- 2017 בהשראת גלידריות ושוקולטרי מרחבי איטליה וצרפת הפכה בתוך זמן קצר למותג גלידה נחשב ואיכותי.

אלוהה

אכילה בקערה היא עונג צרוף, והיא הרבה יותר מפוקה בהוואי. הקערות שלנו מגישות חגיגה של טעמים, מרקמים, שיטות צלייה, דגים, בשר וירקות – מחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר בנמצא.

אמסטרדם פרייז

דוכן אוכל רחוב בסגנון הולנדי המציע צ'יפס ונקניקיות טבעוניות במגוון רטבים.

אר קפה

רשת ארקפה הוקמה לפני 20 שנה, בשנת 1995, במטרה להביא לישראל את האספרסו בר האיטלקי האמיתי והמאפה הצרפתי האותנטי.

בורקס הבולגרי

בורקס עבודת יד המיוצר במתכון משפחתי שעבר מדורות קודמים, כיום דור שלישי לייצור הבורקס. סניף רביעי לרשת בורקס הבולגרי וזהו הסניף הראשון במרכז.

ביירן מרקט

ביירן מרקט הינו "האח הקטן" למסעדה הבווארית "ביירן" שפועלת כבר כמה שנים בהצלחה גדולה בפינת הרחובות סירקין ופרישמן בתל אביב. הדוכן שהתמקם לו במרכז שרונה מרקט, הוא ראשון מסוגו בארץ ומתבסס על קונספט ייחודי של אוכל רחוב גרמני ואוסטרי קלאסי עם נגיעות מכל המטבח האירופאי.

בנדיקט

על פי ההגדרה המילונית ארוחת בוקר היא ארוחה קלה בדרך כלל שנאכלת בשעות המוקדמות של היום. על פי בנדיקט, ארוחת בוקר היא סגנון חיים שלם שנע סביב מה אוכלים ולא בהכרח סביב השעה שבה אוכלים.

ג׳ונאם

נשמה שלי-אוכל ביתי אמיתי. תבשילים אותנטיים בעבודת יד מחומרי גלם טריים ועונתיים. אוכל פשוט ומנחם.

המזנון

המנות המדויקות של המזנון פרי יצירתו של השף אייל שני צברו תאוצה וכבשו כל חך בעיר שכבר ראתה הכל. בעקבות ההצלחה המסחררת, יש למסעדת המזנון סניפים נוספים ואפילו בפאריז – עיר האורות.

הקוסם

אנו מגישים אוכל מזרח תיכוני משכנינו המקיפים אותנו, על פי השקפתנו והשראתנו כפי שאוכל רחוב אמור להיות. רחש הרחוב, ריח הים וקולות האנשים – כל אלה הם חלק בלתי נפרד מחווית הביס, ההיסטוריה ומהכאן ועכשיו.

ווק טו ווק

Wok to Walk התחילה בשנת 2004 באמסטרדם לאחר טיול ברחבי אסיה. פתחנו מסעדה פצפונת כי רצינו שיהיה לנו כיף בעבודה ורצינו לבשל את סוג האוכל שאנו היינו רוצים לאכול בשגרת חיינו הסוערת: מהיר, טרי, טעים וכשר!

חומוס אליהו

חומוס טרי וחם נטחן במקום תוספות חמות וטעימות לבחירה. טחינה טריה היישר מברז טחינה.

טאיזו

חדש בשרונה מרקט: קפה טאיזו כשר! שומרי כשרות וחובבי אסיה, פה תוכלו ליהנות מ-5 מטבחים מדרום מזרח אסיה של השף יובל בן נריה. קפה טאיזו – הסניף הכשר, מציע חוויה אסייתית יומיומית, נגישה, מוקפדת ויצירתית בישיבה במקום או במשלוחים עד הבית.

טייגר לילי

אוכל צמחוני, אוכל תאילנדי, פירות ים, תבשילים ומנות ללא גלוטן. השף יניר גרין, שהיה מופקד על המטבח במספר תחנות קולינריות משמעותיות בישראל ובחו"ל, מנצח על התפריט בטייגר לילי.

טנדור

טנדור הוא תנור עתיק הבנוי מאבני חימר ואבני שמוט. הטנדור קיים כבר 5000 שנה אב כל התנורים! מבנה הטנדור יוצר סביבת חום אחידה וגבוהה במיוחד, המאפשרת צלייה מדויקת של בשרים וירקות בשיטה ייחודית.

מידל בר

המידל הוא הכלאה בין בר ספורט, בר יין ובר קוקטיילים. מאחורי תפריט האלכוהול האיכותי והמושקע במקום עומד המסעדן והמיקסולוג, מוש בודניק (סושיאל קלאב) והמחירים מפתיעים במיוחד.

מיטבר

במהלך שני העשורים האחרונים הפך ה“מיט בר” לשם נרדף לחוויית בשר חסרת פשרות. האווירה המוקפדת, השירות המקצועי, וכמובן איכות הבשר שאין מתחרה לה, הביאו ל“מיט בר” קהל סועדים מגוון, שהמשותף לכולם הוא הערכה לבשר איכותי.

מיטמן

קצביה וחנות מפעל – כל הנתחים הבשר והעוף בייצור עצמי מהמפעל שלנו במושב שילת, מייצרים הכל מבשר בקר טרי מובחר ומגוון מוצרי מעדני בשר מנקניקיות בקר איכותיות, סוכריות שייטל וטלה ועד שניצל טרי פרוס דק דק.

מיקסי

בר סלטים בהרכבה אישית

מנאל

אוכל ערבי אותנטי שעבר מדור לדור, עשוי מחומרי גלם בלדים מתבסס על תבלינים שטוחנים במקום טרי טרי ועשבי תיבול מליקוט הרים. לבנה ביתית שאנחנו מכינים גבינה ביתית ,שמן זית שאנחנו מסיקים ועוד.

מקס ברנר

רשת מקס ברנר נולדה בישראל בשנת 1996 מתוך המחשבה ששוקולד הוא לא רק טעם, אלא חומר שנוגע בכל תחומי החיים והרגש – שוקולד הוא מתנה רומנטית ואינטימית, אך הוא גם חומר גלם שנסחר בבורסה. הוא נמכר כתכשיט בחנויות יוקרה, טועמים אותו כמו יין והוא מושא לפנטזיות.

מקסיקנה

רשת מקסיקנה מביאה לכם את השוק המקסיקני במיטבו. התמקדות על חומרי גלם טריים ופשוטים המייחדים את המטבח המקסיקני והטקס מקס. צ'יפוטלה, חלפניו ומגוון צ'ילס נוספים יעקצצו את החייך, בוריטוס, קסדייס וטאקוס מהממים מקמח תירס ללא גלוטן.

סופט קוקי

מארז עוגיות של סופט קוקיס עם מבחר היסטרי לחוויה שוקולדית מושחתת וטעימה! המטרה הפשוטה שלנו היא לחלק קצת אושר ושמחה בצורת עוגייה טריה שיצאה הרגע מהתנור.

פיאצה גרנדה

פיאצה גרנדה היא מסעדה איטלקית כשרה. למסעדה יש רחבה גדולה בחוץ עם אוירה של המסעדות השמחות והצבעוניות של רחובות וכיכרות איטליה. במסעדה תמצאו מגוון מנות איטלקיות אותנטיות ומודרניות מהמטבח האיטלקי.

פישופ

חנות הדגים Fishop ובר הדגים Fishbar הם מה שקורה מהמפגש בין אחד המסעדנים המובילים בתל אביב – הראל בלו (בעלי המסעדות סיטארה וברנז'ה) לבין אחד מספקי הדגים המובילים בעיר – אודי בכור מ"זיקו דגים".

פיתה בסטה

פיתה בסטה מביאה עמה את הקולינאריה הישראלית במיטבה – אוכל פשוט, עממי ומדויק בתוך פיתה. התפריט של פיתה בסטה עשיר ומגוון: מנות בשריות כמו כבדי עוף עסיסיים, אסאדו מפורק שבושל במשך שעות, נקניקיות מרגז עם ביצת עין, STEAK AND EGGS אמיתי וכן מנות צמחוניות כמו בוריקה של פעם ותסביח (סביח מיוחד).

פסטה פיורי

פסטה טרייה היא כל הסיפור של פיורי פסטה בר – פסטה טרייה שמוכנה מדי יום ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ותוך שימוש בקמח דורום משובח בלבד. בפיורי אפשר לשבת על הבר, לבחור את אחד הרטבים וכוס יין וליהנות מארוחה זריזה ומשובחת.

קיוטו אישי

קיוטו BAE היא הגרסה הצעירה והאקסצנטרית של קיוטו, שמביאה איתה את התמצית של תרבות הרחוב היפנית עם מגוון מנות Grab & Go טריות שאנחנו מכינים במטבח הצמוד שלנו – סושי, סלטים יפניים, משקאות, מנות ווק חמות ועוד – במרכז התוסס של שוק שרונה בתל אביב

רוטיסרי

לאוהבי העוף… לפני 3 שנים לקחנו את זיכרונות הילדות מפעם והפכנו אותם למנות מעודכנות ועכשוויות, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים, ירקות טריים והרבה אהבה. כך הקמנו את רוטיסרי צ'יקן קלאב.

רחל בשדרה

סנדוויצים טעימים מאוד

שפכטל

את כריכי הבשר יוצאי הדופן והקיצוניים ב׳שפכטל׳, של השפית רחל בן אלול בשרונה מרקט, לא רק שאי אפשר לשכוח – בעיקר מפתחים אליהם קרייב שרוצים לחזור אליו. הלחם המיוחד שיצרה בן אלול, ומזכיר במעט ג׳בטה ופוקאצ׳ה, נאפה על אבני חצץ.