מתכון
זיתים שיכורים בחמאת בוטנים
מתכון: צורי סאסי/ סאסי זיתים | רמה קלה
דף הבית / מתכון לזיתים שיכורים בחמאת בוטנים
מצרכים:
200 גרם זיתים ירוקים מגולענים (מונזלינו, פיקואל)
1 פחית בירה
2 כפות חמאת בוטנים
מעט צ'ילי יבש גרוס
50 גרם שומשום קלוי
מעט שמן זית
הוראות הכנה:
1. משרים את הזיתים בבירה כחצי שעה ומסננים.
2. מערבבים את הזיתים ה'שיכורים' עם חמאת הבוטנים, הצ'ילי, השומשום הקלוי ומעט שמן זית ומגישים.
כתבות מעניינות
![קרש עם סוגי גבינות שונות,פיצוחים וענבים](https://saronamarket.co.il/wp-content/uploads/2022/06/blog_0001_Layer-3.jpg)
טיפים של אנשי השוק
בחמש דקות: פלטת הגבינות הזאת תשדרג לכם כל אירוח
אצל הצרפתים נהוג להגיש את הגבינות בסיום הארוחה, אבל למה לחכות איתן לסוף אם אפשר להפוך אותן למרכז?