מתכון
זיתים שיכורים בחמאת בוטנים
מתכון: צורי סאסי/ סאסי זיתים | רמה קלה
דף הבית / מתכון לזיתים שיכורים בחמאת בוטנים
מצרכים:
200 גרם זיתים ירוקים מגולענים (מונזלינו, פיקואל)
1 פחית בירה
2 כפות חמאת בוטנים
מעט צ'ילי יבש גרוס
50 גרם שומשום קלוי
מעט שמן זית
הוראות הכנה:
1. משרים את הזיתים בבירה כחצי שעה ומסננים.
2. מערבבים את הזיתים ה'שיכורים' עם חמאת הבוטנים, הצ'ילי, השומשום הקלוי ומעט שמן זית ומגישים.
כתבות מעניינות