sarona market
מתכון

ריבת דלעת ותפוחים

מתכון: גיא לוי, "פיתה בסטה" | רמה קלה

מצרכים:

1 קילו דלעת
1 קילו סוכר
1 מקל קינמון – מנצ'ס
2 תפוחים
לימונים

הוראות הכנה:

1. קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות.
2. שמים את הדלעת והסוכר בסיר קטן.
3. מוסיפים כוס מים ומבשלים מעל להבה נמוכה עד להמסת הסוכר.
4. בוחשים מדי פעם. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
5. סוחטים מיץ מחצי הלימון השני.
6. מוסיפים לסיר תפוחים, רבעי לימון, מיץ לימון וקינמון.
7. רוחצים היטב לימון אחד וחותכים לרבעים.
8. מבשלים מעל להבה נמוכה כשעה, עד שהריבה הופכת סמיכה.
9. מעבירים לצנצנת נקיה ויבשה.

מתכון להורדה

כתבות מעניינות